Latest Movie:

Maria Full of Grace (2004)

Η Μαρία είναι μια δεκαεφτάχρονη κοπέλα που ζει σε μια αρκετά φτωχή περιοχή στην Κολομβία μαζί με την οικογένειά της. Μια μερα οταν παραιτείται από τη δουλειά της και μαθαίνει πως είναι έγκυος αναγκάζεται για να χρησιμοποιήσει το σώμα της για τη μεταφορά ναρκωτικών στις Η.Π.Α προκειμένου για να βρεί χρήματα για εκείνη και τους συγγενείς της. Γι' αυτό το στομάχι της θα φιλοξενήσει μερικά πακέτα ηρωίνης των δέκα γραμμαρίων προσεκτικά συσκευασμένα σε ένα ταξίδι απο...την Κολομβία στη Νέα Υόρκη.

Extra:Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Joshua Marston διηγούμενος την ιστορία της Μαρίας αφηγείται παράλληλα την ιστορία χιλιάδων άλλων ανθρώπων που αναγκάζονται να καταφύγουν σε τέτοιες μεθόδους προκειμένου να επιβιώσουν. Με κάμερα στο χέρι και την ταλαντούχα πρωταγωνίστριά του σε πρώτο πλάνο, η ταινία κερδίζει σε αμεσότητα και ρεαλισμό.
Ξεχωρίζει η εντυπωσιακή ερμηνεία της εικοσάχρονης Catalina Sandina Moreno στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο που με αφοπλιστική ειλικρίνεια συνδυάζει στο χαρακτήρα που υποδύεται το πείσμα και την αποφασιστικότητα μαζί με την αγωνία και τον φόβο για το μέλλον.
Η επανάσταση του Joshua Marston - και συνεπώς της ηρωίδας του - είναι εσωτερική· χωρίς ηθικοπλαστικά φτιασιδώματα και μελοδραματικές παρεκκλίσεις. Χωρίς εξιδανίκευση της οικονομικής μετανάστευσης. Χωρίς εθισμένα πρεζόνια και αιμοχαρείς μαφιόζους.
Με όπλα τον προσγειωμένο στοχασμό και την αξιοπρέπεια, κοινωνεί τον προβληματισμό και τα πρωτογενή κίνητρα των επιλογών. Και ως εκ τουτου, μεγιστοποιεί τη συναισθηματική ειλικρίνεια την οποία εξαργυρώνει στο νου του σκεπτόμενου θεατή.

Ειδος Ταινίας: Εγκλήματος | Δραματική
Σκηνοθεσια: Joshua Marston
Σεναριο: Joshua Marston
Ηθοποιοι: Catalina Sandino Moreno, Guilied Lopez, Orlando Tobón

Διάρκεια: 101 Λεπτά
Maria Full of Grace (2004) on IMDb 




Μοιραστείτε αυτή την ταινία :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CineMatakias | Online ταινίες και σειρές, εντελώς δωρεάν - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger